top of page
Tattoo verwijderen Limburg

PMU REMOVAL

NON-LASER TATTOO REMOVAL VOOR HET VERWIJDEREN VAN PERMANENTE MAKE-UP

Heb je oude, verkleurde of verkeerd geplaatste permanent make-up die je graag weg wil? Dan is een Permanente Make-up Removal behandeling is dé oplossing!

De behandeling kan worden toegepast op bijvoorbeeld eyeliners, lippigmentatie, wenkbrauwen of kleine tatoeages.

 

Het brandt of vernietigt de pigmenten niet. Dankzij deze techniek gebeuren er geen veranderingen in de huid. Dit leidt tot minder kans op littekenweefsel (mits de correcte nazorg). Geen laser behandeling meer nodig! Kortom, dit type pigmentverwijdering is het minst traumatisch voor de huid en het meest effectief!

 

  • niet kleurselectief = werkt op alle kleuren

  • minder behandelingen nodig

  • geen thermisch effect op het huidweefsel 

  • pigmentgrootte is niet belangrijk

  • geen hypo-/hyperpigmentatie van de huid

  • geen chemische verandering van de pigmenten in de huid

 

Hoe het werkt?

De speciale vloeistof werkt als een magneet voor het pigment, het wordt onder de huid in geplaatst met de permanent make-up machine en een nano naald. Het pigment trekt naar de oppervlakte en vormt een korstje samen met de wondvocht. Als de korstjes afvallen, nemen ze het pigment dat naar de oppervlakte is gekomen mee.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van verschillende factoren. Diepte van pigment, hoeveelheid, huidtype, …

Er moet minstens 6 weken pauze zijn tussen de verschillende behandelingen. Nadat alle pigment uit de huid is getrokken moet deze eerst volledig herstellen voordat er nieuwe PMU mag gezet worden. Dit proces duurt ongeveer 3 maanden.

 

Voor een manuele permanente make-up removal behandeling gelden dezelfde contra-indicaties als voor permanent make-up behandelingen.

Prijzen vanaf €125 per sessie.

 

Permanente make-up verwijderen, tattoo non-laser removal  in de omgeving van Limburg o.a. Hechtel-Eksel, Leopoldsburg, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Lommel, Pelt, Hamont-Achel, Ham, Houthalen-Helchteren, Peer & Antwerpen.

tatoo verwijderen

ONGELIJKE OF VERKLEURDE PMU?

Heb je elders PMU of microblading laten doen en ben je niet tevreden? Is je pigment dof geworden of verkleurd? Indien je graag wil ontdekken of een tattoo removal of laser behandeling mogelijk is voor jou, contacteer ons via WhatsApp voor persoonlijk advies.

tattoo removal
bottom of page