top of page

HUIDVERBETERING

Bij GLAM streven we ernaar om niet alleen uw huid te verzorgen, maar deze ook structureel te verbeteren met onze geavanceerde huidverbeterende gelaatsbehandelingen. Onze kliniek is gespecialiseerd in het aanpakken van diverse huidproblemen zoals huidveroudering, acne-littekens, doffe huid, zonneschade en pigmentvlekken. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten die hun effectiviteit in zowel wetenschappelijk onderzoek als in de praktijk hebben bewezen. Deze producten bevatten actieve ingrediënten in hoge concentraties die diep in de huidlagen doordringen om zo een langdurige verbetering te realiseren.

 

Wat maakt onze behandelingen uniek?

Onze behandelingen zijn specifiek gericht op het versterken van de huidstructuur, het optimaliseren van de celfuncties en het bevorderen van een gezonde, jeugdige uitstraling. Hoewel huidverbetering en huidverzorging vaak in één adem worden genoemd, zijn er essentiële verschillen. Standaard huidverzorgingsproducten, die je koopt voor thuisgebruik, werken voornamelijk oppervlakkig. Deze producten kunnen tijdelijk comfort en verbetering bieden, maar pakken de onderliggende problemen van de huid niet altijd aan. Onze huidverbeterende behandelingen gebruiken daarentegen actieve stoffen die gericht zijn op de diepere huidlagen en bieden daardoor diepere veranderingen.

Wij gebruiken we verschillende technieken en merken om uw huidconditie te verbeteren. Elk van deze methoden zoals chemische peelings, Cosmelan, het verwijderen van zwangerschapsmasker, Skinbooster Lemon Bottle, BioRepeelCl3, microneedling en de Mesoestetic Mesoéclat-behandeling, zijn ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken. Deze behandelingen kunnen gepaard gaan met (kortstondige) roodheid en vervelling, wat een normaal onderdeel is van het genezingsproces. Wij zorgen voor advies omtrent een correcte nazorg om uw huid optimaal te ondersteunen tijdens het herstel.

 

Bent u klaar om de gezondheid en uitstraling van uw huid te verbeteren? Bezoek GLAM en ontdek de mogelijkheden van onze huidverbeterende behandelingen en hoe deze specifiek voor u kunnen worden aangepast. Laat ons u helpen om een stralende, gezonde huid te bereiken die niet alleen goed aanvoelt, maar er ook geweldig uitziet.

huidverbetering
behandelingen

MEDICAL SKIN TREATMENTS

shutterstock_1252769254_edited_edited.jp

COLLAGEN INDUCTION THERAPY

shutterstock_1250661943_edited_edited_ed

ANTI-AGING SOLUTION

shutterstock_1251296611_edited_edited_ed

PATENTED 35% PEEL

shutterstock_1250661967_edited_edited_ed

100% NATURAL PEEL WITH SEA EXTRACTS

shutterstock_1250661958_edited_edited.jp

THREE-STEP PEEL SYSTEM

shutterstock_1251296605_edited_edited.jp

INTENS DEPIGMENTATION PLAN

bottom of page