top of page
LED licht therapie behandeling gezicht

LED OYGEN DOME

OXYGEN INFUSED LIGHT THERAPY
supplement oxygen dome
LED licht therapie

Duik in de wereld van Korean Skincare met onze LED Oxygen Dome, een innovatieve combinatie van zuurstoftherapie en LED lichttechnologie. Deze synergie biedt een veelzijdige behandeling, geschikt voor iedereen die op zoek is naar een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidproblemen.

 

Wat is de Korean LED Oxygen Dome?

De Korean LED Oxygen Dome is een huidverzorgingsapparaat dat het beste van twee werelden combineert: zuurstofverrijking en LED lichttherapie.

Wat zijn de voordelen van LED Lichttherapie? De kracht van LED lichttherapie ligt in zijn vermogen om de huid op cellulair niveau te herstellen en te verjongen. De Oxygen Dome biedt vier essentiële lichtkleuren, elk met specifieke voordelen:

 1. Rood Lichttherapie:

  • Huidverjonging: Rood licht staat bekend om zijn vermogen om de bloedcirculatie te verbeteren, wat essentieel is voor het transport van zuurstof en voedingsstoffen naar huidcellen.

  • Celenergie: Door het stimuleren van mitochondriën, verhoogt rood licht de energieproductie binnenin cellen, waardoor de celregeneratie en het herstelproces worden bevorderd.

  • Collageenproductie: Het licht helpt bij het stimuleren van de aanmaak van collageen, wat resulteert in een vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

  • Ontstekingsremmend: Het biedt een ontstekingsremmende werking die kan helpen bij het verminderen van roodheid en zwelling.

 1. Blauw Lichttherapie:

  • Antibacterieel: Blauw LED-licht is krachtig in het elimineren van acne-veroorzakende bacteriën onder de huid.

  • Acnepreventie en -behandeling: Het werkt preventief tegen nieuwe uitbraken en behandelt bestaande acne.

  • Balance: Blauw licht helpt de huid te zuiveren en de olieproductie te stabiliseren.

 1. Groen Lichttherapie:

  • Kleurcorrectie: Groen licht is effectief tegen hyperpigmentatie en helpt bij het verminderen van zichtbare zonnevlekken en melasma.

  • Kalmerende Werking: Het biedt een rustgevend effect op de huid, wat vooral voordelig is bij irritatie en oppervlakkige huidontstekingen.

  • Huidherstel: Door zich op melanocyten te richten, wordt de vorming van overtollige melanine verminderd, wat bijdraagt aan het verminderen van ongewenste pigmentatie.

 1. Geel Lichttherapie:

  • Immuniteitsboost: Geel licht kan de immuniteit van de huid verbeteren en de natuurlijke barrières van de huid versterken.

  • Lymfedrainage: Het bevordert de lymfedrainage, wat helpt bij het verminderen van zwelling en roodheid.

  • Herstel: Geschikt voor het behandelen van schade door UV-straling en het verminderen van roodheid, vooral bij huidaandoeningen zoals rosacea.

De dome kan dus ingesteld worden op één specifieke kleur of ingesteld worden om alle kleuren te gebruiken tijdens één sessie, afhankelijk van de individuele behoeften van uw huid. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring die past bij uw specifieke noden.

De combinatie van zuurstof en LED-lichttherapie biedt niet alleen esthetische voordelen maar ondersteunt ook het welzijn van de huid op lange termijn. Zuurstoftherapie hydrateert de huid intensief en ondersteunt de natuurlijke genezingsprocessen, terwijl LED-lichttherapie werkt aan het opbouwen van een stevigere, meer elastische huidstructuur.

bottom of page