top of page
shutterstock_1250661958_edited_edited.jpg
Mesopeel
pink shooter

PRODIGY PEEL "P2" SYSTEM

SMOOTHING. REJUVENATING. PREVENTATIVE.

Wat is het Prodigy Peel "P2" Systeem?

Het Prodigy Peel "P2" systeem combineert resorcinol, melkzuur, salicylzuur en citroenzuur om verschillende huidzorgen aan te pakken, variërend van milde tot matige veroudering, lichte acne en pigmentstoornissen. Deze ingrediënten zijn gekoppeld aan een krachtige "booster" met een geavanceerde vorm van salicylzuur, die verbeterde voordelen biedt in vergelijking met andere oppervlakkige chemische peelings. Het iS Clinical "P2" peel system is zelfneutraliserend en vereist dus geen neutraliserende producten. 

Hoe moet ik mijn huid verzorgen na de behandeling?

Na een Prodigy Peel is het, zoals bij elke chemische peeling, erg belangrijk om de huid goed te verzorgen. Als dit niet gebeurt, kan de huid erg droog en strak aanvoelen door het huidvernieuwingsproces. Tijdens uw afspraak zal er persoonlijk productadvies worden gegevens. Enkele essentiële producten voor nazorg zijn: iS Clinical Cleansing Complex, Sheald Recovery Balm en Eclipse SPF50 zonnebrandcrème. Deze producten vullen de behandeling aan en helpen bij het bevorderen van het herstel en beschermen de nieuwe, gevoelige huid tegen externe schadelijke invloeden.

Hoe vaak kan ik een Prodigy Peel "P2" behandeling ondergaan?

De Prodigy Peel "P2" behandeling kan elke 14 dagen herhaald worden, met een aanbevolen serie van gemiddeld drie opeenvolgende behandelingen. Het is belangrijk om te weten dat deze peeling niet wordt uitgevoerd in de zomermaanden, om het risico op huidbeschadiging door UV-straling te minimaliseren.

Wat moet ik vermijden na de behandeling?

Na uw behandeling is het aan te raden om de volgende activiteiten en producten minimaal een week te vermijden om de beste resultaten te garanderen en complicaties te voorkomen:

  • Zonlicht en zonnebanken

  • Sauna's en stoombaden

  • Intense lichamelijke activiteit die leidt tot hevig zweten

  • Zwemmen in chloor- of zoutwater

  • Het peelen van de huid

  • Waxen of laserbehandelingen

  • Thuisverzorgingsproducten die retinol (vitamine A) of zuren bevatten

Deze richtlijnen helpen om de bescherming van uw huid te behouden en het herstel na de Prodigy Peel "P2" te optimaliseren, zodat je kunt genieten van een langdurig stralende en gezonde huid.

Kan deze behandeling bij iedereen worden toegepast?

Een chemische peeling kan niet toegepast worden indien er sprake is van: ernstige actieve ontsekingen, koortslip, huidirritatie, infecties, (huid)kanker, huidziektes, zwangerschap, borstvoeding, diabetes, keloïd, bloedverdunners en/of het gebruik van Roaccutane.

Wat houdt de behandeling in?

REINIGING - TONIC - PRODIGY PEEL PREP - STEP 1 - STEP 2 - BOOSTER - SPF DAGVERZORGING

Intensiteit: Mild tot Medium

Roodheid: Mild

Hersteltijd: 1-5 dagen

bottom of page