Facial care. Hands of professional doctor performing hardware cosmetic procedure on face o
 
 

AQUA GLOW+

HYDRADERMABRASIE OF BETER BEKEND ALS "HYDRAFACIAL" BEHANDELING

Wat houdt een Aqua Glow+ gezichtsbehandeling in?

Een Aqua Glow+ Plus behandeling is een goede oplossing als je last hebt van een onzuivere huid, mee-eters, fijne lijntjes, grove poriën, vochtarme huid, vette huid of lichte acné. De behandeling zorgt voor het intensief reinigen, exfoliëren en hydrateren van de huid. Met een mooie, stralende glow en dieptereiniging als resultaat. Ideaal als kennismakingsbehandeling of onderhoudsbehandeling tussen je huidverbeterende behandelingen door, daar deze behandeling als huidverzorging én huidverbeterend  wordt gezien.

 

Deze vernieuwende, natuurlijke huidverjongingsbehandeling is niet-invasief, pijnloos én geeft onmiddellijke resultaten. Dit sublieme, compacte behandelingssysteem combineert krachtige vacuümtechnologie en instelbare pulsatie voor hoogwaardige infusieresultaten. Deze hyrodermabrasie behandeling waarbij cocktails met intensief reinigende en voedende ingrediënten worden gebruikt zorgt voor een diepe reiniging, exfolieert, hydrateert en stimuleert de microcirculatie in één behandeling. ​Ready set, GLOW!

De behandeling bestaat uit 3 stappen:

STAP 1 : Reiniging & Peeling

Eerst gaan we de huid diep reinigen. We gebruiken hiervoor een melkzuur en glucosamine. Beide zorgen ervoor dat de dode huidcellen die als dakpannen over elkaar heen liggen en vastgehouden worden door “cementlagen” losgeweekt worden van elkaar. Het serum gaat namelijk deze “cementlagen” die we ook onze huidvetten noemen verweken. De dode huidcellen komen hierdoor minder vast te liggen. Daarna schrapen we met de tip over de huid en verwijderen we je dode huidcellen die je huid grauw en dof maken.

Nu gaan we de huid peelen. We werken met een combinatie van glycolzuur en salicylzuur die ervoor zorgen dat de poriën geopend worden en onzuiverheden los komen te zitten. Je kunt dit een beetje voelen prikkelen op de huid maar het doet geen pijn. De meeste mensen voelen dit zelfs niet en zeker als je al producten met glycolzuur en salicylzuur gebruikt. In de eerste behandeling gebruiken we een milde peeling vloeistof en in de daarop volgende behandelingen kunnen we een sterkere peeling vloeistof gebruiken.

STAP 2 : Extractie & Hydratatie

Alle onzuiverheden, make-up resten en afvalstoffen in je poriën zitten nu al wat losser. We gaan met een hogere vacüum de poriën leegmaken maar tegelijkertijd gaan we de huid hydrateren. Wanneer de Aqua Glow+ behandeling elke 4 weken herhaalt dan zul je zien dat we meer en dieper de poriën kunnen zuiveren maar ook dat ze minder snel terug komen. We zien zelfs dat de poriën fijner worden dankzij de gezonde celvernieuwing.

STAP3 : Insluizen & Bescherming

Als laatste stap gaan worden via een gepatenteerd insluissysteem serums diep in de huid gebracht, zonder dat we de huid beschadigen. In dit serum zitten krachtige antioxidanten die zorgen voor een betere bescherming, peptides en hyaluronzuur.

De voordelen voor jouw huid?

 • Intense hydratatie

 • Beschermt de huid 

 • Verwijdert dode huidcellen

 • Dieptereiniging

 • Verbetert doffe teint en laat de huid stralen

 • Directe vermindering van verstopte poriën

 • Pijnloos en zonder beschadiging van de huid

 • Bestrijdt bacteriën en helpt bij het verminderen van acne

 • Ontgift de huid

 • Geeft de huid een gezonde glow

 • Geschikt voor alle huidtypes

 

 

 

 

 

 

 

 

Hydrafacial hydradermabrasie behandeling in de omgeving van o.a. Hechtel-Eksel, Leopoldsburg, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Lommel, Pelt, Hamont-Achel, Ham, Houthalen-Helchteren, Peer, Antwerpen.