top of page
Hydrafacial behandeling lommel hasselt dermapen

AQUA GLOW+

HYDRADERMABRASIE OF BETER BEKEND ALS "HYDRAFACIAL" BEHANDELING
hydradermabrasie
aqua glow

Wat houdt een Aqua Glow gezichtsbehandeling in?

Een Aqua Glow behandeling is een goede oplossing als je last hebt van een onzuivere huid, mee-eters, fijne lijntjes, grove poriën, vochtarme huid, vette huid of lichte acné. De behandeling zorgt voor het intensief reinigen, exfoliëren en hydrateren van de huid. Met een mooie, stralende glow en dieptereiniging als resultaat. Ideaal als kennismakingsbehandeling of onderhoudsbehandeling tussen je huidverbeterende behandelingen door, omdat deze behandeling als huidverzorging én huidverbeterend wordt beschouwd.

 

Deze vernieuwende, natuurlijke huidverjongingsbehandeling is niet-invasief, pijnloos én geeft onmiddellijke resultaten. Dit sublieme, compacte behandelingssysteem combineert krachtige vacuümtechnologie en instelbare pulsatie voor hoogwaardige infusieresultaten. Deze hydrodermabrasie behandeling waarbij cocktails met intensief reinigende en voedende ingrediënten worden gebruikt zorgt voor een diepe reiniging, exfolieert, hydrateert en stimuleert de microcirculatie in één behandeling. ​Ready set, GLOW!

De behandeling bestaat uit 3 stappen:

STAP 1 : Reiniging & Peeling

Eerst gaan we de huid aan de oppervlakte reinigen. We gaan de dode huidcellen losweken en verwijderen zodat de doffe uitstraling verdwijnt en volgende producten beter opgenomen kunnen worden. We starten met vloeistof nr. 1 op basis AHA's, deze vloeistof bevat voornamelijk:

- Melkzuur: zachte exfoliant met een vochtinbrengende werking die het vermogen heeft om water aan te trekken en vocht vast te houden.

- Allantoïne: herstelt de huidbarrière door de droge of gevoelige huid te verzachten en te kalmeren.

- Natriumlactaat: behoudt de natuurlijke vochtbalans en pH-waarde van de huid.

- Groene Thee Extract: heeft een kalmerende en zuiverende werking op je huid, waardoor het ideaal is voor puistjes en andere onzuiverheden. Door de hoge hoeveelheid antioxidanten in groene thee, is dit ingrediënt ook effectief bij het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering.

STAP 2 : Extractie & Hydratatie

Bij deze stap gaan we met een hogere vacüum de poriën volledig zuiver maken maar tegelijkertijd gaan we de huid ook hydrateren. Alle onzuiverheden, make-up resten, afvalstoffen, zwarte puntjes, overtollig talg en zweet worden verwijderd. We gebruiken hiervoor een oplossing van Salicylzuur, deze heeft als enige zuur een vetoplosbare werking.

STAP3 : Insluizen & Bescherming

Als laatste stap gaan worden via een gepatenteerd insluissysteem een serum diep in de huid gebracht, zonder dat we de huid beschadigen. In dit serum, op basis van vitamine C en E, hyaluronzuur en peptides, zitten krachtige ingrediënten die de huid voeden en zorgen voor een betere bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De voordelen voor jouw huid?

 • Intense hydratatie

 • Beschermt de huid 

 • Verwijdert dode huidcellen

 • Dieptereiniging

 • Verbetert doffe teint en laat de huid stralen

 • Directe vermindering van verstopte poriën

 • Pijnloos en zonder beschadiging van de huid

 • Bestrijdt bacteriën en helpt bij het verminderen van acne

 • Ontgift de huid

 • Geeft de huid een gezonde glow

 • Geschikt voor alle huidtypes

Hydrafacial hydradermabrasie behandeling in de omgeving Limburg van o.a. Hechtel-Eksel, Leopoldsburg, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Lommel, Pelt, Hamont-Achel, Ham, Houthalen-Helchteren, Peer & Antwerpen.

bottom of page