top of page
shutterstock_1250661967_edited_edited_edited_edited.jpg
green sea peel
gelaatsverzorging

GREEN SEA PEEL

100% NATUURLIJK, ZONDER CHEMISCHE MIDDELEN OF ZUREN

De Green Sea Bio Peel zorgt voor een natuurlijke manier van peelen zonder het gebruik van zuren. De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst, en bestaat uit gehydrolyseerde spicula (zeespons), durvillea antartica-extract en algenextract. Het stimuleert de huid, doordat er tijdens de behandeling spicula’s/micronaaldjes (afkomstig van de zeespons) in de huid worden gewreven. De green sea peel poederoplossing wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat, om de huid te voeden, en te verzachten.

Hoe ziet mijn huid eruit na een Green Sea Peel behandeling?

De huid kan prikkelend en warm aanvoelen na de behandeling en ziet roze/rood. Deze roodheid blijft max. 24 uur aanwezig en mag gecamoufleerd worden met minerale make-up. Na enkele dagen kan de huid gaan schilferen, dit is een goed teken want dat wilt zeggen dat de huidvernieuwing is gestimuleerd. Voor de schilfering en trekkerig gevoel kunnen wij verschillende aanvullende producten aanraden zoals o.a. Mesoestetic Fast Skin Repair. De huid regelmatig beschermen met een SPF50 is een MUST, wij adviseren het Mesoprotech gamma van Mesoestetic. 

Hoe moet ik mijn huid verzorgen na een Green Sea Peel behandeling?

Het is belangrijk om de huid goed te verzorgen na de behandeling, anders zal deze zeer droog en trekkerig aanvoelen door het aanmaken van een “nieuwe huid”. ​Persoonlijk productadvies zal bij de afspraak, na de behandeling, besproken worden.

Je kan volgende zaken minstens 1 week vermijden:

  • Zon en zonnebank

  • Sauna en stoombad

  • Hevige transpiratie

  • Zwemmen

  • Peelen van de huid

  • Waxen of laseren

  • Thuisverzorgingsproducten met retinol (vitamine A) en zuren

Hoeveel keer is een Green Sea Peel behandeling aangeraden?

De Green Sea Peel behandeling kan altijd als maandelijkse behandeling worden toegepast en werkt diep in huid, waardoor ja na 1 behandeling al een positief effect merkt. Voor een langdurig resultaat adviseren we een regelmatige herhaling van deze peeling behandeling. Een optimale behandeling bestaat uit een kuur* van 4 behandelingen met een tussenperiode van 2 weken. Na 4 behandelingen moet je minstens 60 dagen wachten voor je een nieuwe Green Sea Peel behandeling kan ondergaan.

Deze behandeling is geschikt voor:

Onzuivere huid, acné (gevoelige) huid, acnelittekens, grove poriën, vette huid, zonbeschadigde huid, vale huid, rimpels en fijne lijntjes.

Wat houdt de behandeling in?

REINIGING - TONIC - GREEN SEA PEEL - COLLAGEENMASKER - SPF DAGVERZORGING

Intensiteit: Medium

Roodheid: Matig tot sterk (afhankelijk van de huidreactie)

Hersteltijd: 1-7 dagen

bottom of page