top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

GOEDE AFSPRAKEN MAKEN GOEDE VRIENDEN:

Om een vlot verloop van uw behandeling te garanderen, willen wij u op enkele praktische afspraken wijzen. Hartelijk dank om hiermee rekening te houden.

1. Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met de volgende Algemene Voorwaarden. Bij het online boeken zal er een voorschot aangerekend worden, afhankelijk van de gekozen behandeling. Alle prijzen worden aangeduid in Euro en incl. BTW. Het resterende bedrag kan je cash of met een Bancontact App betalen in het salon.

Voorschot permanente make-up: €50

Voorschot gelaatsverzorging: €25

Voorschot laserontharing: €25

Voorschot lash- of browlift: €25

2. Probeer steeds aanwezig te zijn op uw afspraak. Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve minstens 48h op voorhand te annuleren. Bij niet tijdig annuleren, wordt het voorschot ingehouden. Ook wanneer er door omstandigheden (telefonische reservatie) geen voorschot werd betaald. De helft van uw geboekte behandeling wordt in rekening gebracht. U dient het resterende bedrage per direct over te maken via bankoverschrijving op de dag van annulering.

 

3. Indien je jouw afspraak niet kan naleven en u tijdig heeft verwittigt, bieden wij de optie om éénmalig je afspraak te verplaatsen binnen een termijn van 6 weken. U behoud hierbij het recht op uw aanbetaling. U kan ons hiervoor steeds bereiken via WhatsApp +32488288127 of via mail info@glambeauty.be. Deze verplaatsing kan u niet online boeken. 

4. Voorschotten worden in geen enkel geval terugbetaald. 

5. NO SHOW: Indien je je afspraak niet bent nagekomen en je hebt hiervoor niet verwittigd, zal het volledige bedrag van de geboekte behandeling in rekening worden gebracht. U dient dit bedrag per direct over te maken via bankoverschrijving op de dag van de afspraak. Indien deze afspraak werd gereserveerd met een cadeaubon, vervalt deze onmiddellijk.

6. Terugbetalingen in eender welke vorm worden NIET geaccepteerd voor ontevredenheid of het van gedachten veranderen van behandelingen, services of producten. Je betaalt voor de gereserveerde tijd, productgebruik en alle andere onkosten die van toepassing zijn voor je geboekte behandeling. Terugbetalingen of gratis behandelingen worden NIET uitgevoerd voor eender welke reden (inclusief: allergieën, ongewenste of onverwachte reacties op de huid, niet behaalde resultaten, andere verwachtingen,...).

7. Indien u te laat bent kan de behandeling niet langer duren. Anders brengen we de behandeling van de persoon na u in het gedrang.

8. Alle prijzen bij GLAM kunnen en mogen zonder verwittiging gewijzigd worden. Voorzieningen, benodigdheden en de prijzen van cosmedische producten wijzigen zich continue, net zoals opleidingen en behandelingen wereldwijd. Om de kwaliteit te kunnen garanderen, moeten deze mogelijke wijzigingen in acht worden genomen.

 

9. Cadeaubonnen die verlopen zijn, kunnen niet meer ingeruild worden. 

10. Omwille van verschillende redenen werken wij privé, zoals hygiëne en concentratie. Gelieve dus alleen naar uw afspraak te komen.

11. Indien u niet tevreden bent over het resultaat van uw behandeling permanent make-up, heeft u recht op een 2de bijwerking. Deze is kosteloos* en geldig tot 8 weken na de eerste bijwerking. Indien u later verwittigd, wordt de bijwerking aangerekend aan de bijhorende prijs afhankelijk van de datums van de laatste behandeling.

* Niet van toepassing bij oude permanente make-up of microblading uitgevoerd door andere artiest(e) of na het verwijderen van permanente make-up.

Wij hopen op uw begrip voor deze regeling.

Download hier de algemene voorwaarden van GLAM WEBSHOP

Huisregels: About
bottom of page