top of page

Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei met definitieve laserontharing

 

Wil je voorgoed afscheid nemen van ongewenste haargroei? Dan is permanente laserontharing dé oplossing voor jou! Met behulp van geavanceerde laserapparatuur kunnen wij ongewenste haren veilig en effectief verwijderen, zonder enige schade aan je huid. Zo moet jij nooit meer scheren, epileren of waxen. Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen irritaties, ingegroeide haartjes en stoppels, en hallo tegen een zelfverzekerd en zorgeloos leven! 

 

Bij GLAM begrijpen we de frustraties die gepaard gaan met ongewenst haargroei. Wij staan klaar klaar om je te helpen met een op maat gemaakt ontharingsplan dat specifiek is afgestemd op jouw huid- en haartype. Ons doel is om jou een langdurige oplossing te bieden die voldoet aan jouw verwachtingen. Wacht niet langer en plan vandaag nog een gratis testsessie om te ontdekken hoe permanente laserontharing jou kan helpen om ongewenste haargroei te elimineren.

 

Say goodbye to unwanted hair growth! 

permanente ontharing laserontharing Limburg

DEFINITIEVE LASERONTHARING

TRIPLE DIODE LASER HAIR REMOVAL

Hoe werkt laserontharing? 

Laserontharing is gebaseerd op het principe van selectieve fotothermolyse. Dit betekent dat de laserenergie alleen wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor de haarzakjes worden vernietigd zonder de omringende huid te beschadigen. De laser zendt een intense puls van licht uit, die wordt geabsorbeerd door het pigment in het haar. Dit veroorzaakt warmte, die de haarzakjes vernietigt en verdere haargroei voorkomt. 

Het proces van laserontharing vereist meerdere sessies, omdat de haren in verschillende groeifasen zitten. Omdat alleen de actieve haargroei (anagene fase) kan worden behandeld, zijn meerdere sessies nodig om alle haartjes te targeten. Na elke sessie zal de haargroei verminderen en de haren die wel groeien, zullen dunner en lichter zijn. Na meerdere sessies kunnen de meeste mensen genieten van langdurige resultaten.

Voordelen van laserontharing 

Laserontharing biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden. Ten eerste is het een permanente oplossing, wat betekent dat je niet meer hoeft te scheren, epileren of waxen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld op de lange termijn. Daarnaast is laserontharing snel en efficiënt. Grote zones van het lichaam kunnen in één sessie worden behandeld, waardoor je kostbare tijd bespaart.

Een ander voordeel van laserontharing is dat het minder pijnlijk is dan andere methoden zoals waxen of epileren. Hoewel sommige mensen een lichte tinteling of warmte kunnen ervaren tijdens de behandeling, is het over het algemeen goed te verdragen. Bovendien kan permanente ontharing worden aangepast aan verschillende huid- en haartypes, waardoor het geschikt is voor bijna iedereen. 

 

Het proces van laserontharing 

Het proces van laserontharing begint met een consultatie, waarin de specialist je huid- en haartype beoordeelt en een behandelingsplan op maat voor je opstelt. Tijdens de behandeling draag je een speciale bril om je ogen te beschermen tegen het felle laserlicht. De specialist zal de laser op het te behandelen gebied richten en korte pulsen van laserenergie afgeven.

 

Na elke sessie kan de huid een beetje rood en gevoelig zijn, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren. Het aantal benodigde sessies varieert, maar gemiddeld zijn er ongeveer 6 tot 8 sessies nodig voor optimale resultaten. 

Na elke sessie zal de haargroei geleidelijk verminderen, het is belangrijk om geduldig te zijn en het volledige behandeltraject (consequent) te voltooien om de beste resultaten te behalen. Het is ook belangrijk om de instructies van de specialist op te volgen met betrekking tot nazorg en het vermijden van de zon. 

 

Onze Technologie: De Triple Lasertechniek

GLAM maakt gebruik van de triple lasertechniek, een geavanceerde methode die verschillende golflengtes combineert voor effectieve ontharing over alle huidtypes. Deze techniek minimaliseert discomfort en maximaliseert resultaten, voor een bijna pijnloze ervaring dankzij het Safir Cold Touch Systeem dat de huid koelt tot -5°C . Sommige hormonale zones, zoals oksels, baard en bikinilijn, kunnen gevoeliger zijn, maar onze klanten merken vaak dat ongemak afneemt naarmate ze meer behandelingen ondergaan.

 

Definitieve laserontharing, permanente ontharing behandeling in de omgeving Limburg o.a. Hechtel-Eksel, Leopoldsburg, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Lommel, Pelt, Hamont-Achel, Ham, Houthalen-Helchteren, Peer & Antwerpen.

Resultaten definitieve laserontharing

Veelgestelde Vragen en Antwoorden over Laserontharing

Wanneer mag ik weer scheren na mijn laserontharingssessie?

Na een lasersessie adviseren we om minstens één dag tot week wacht voordat je weer gaat scheren. Dit helpt om huidirritatie te verminderen en garandeert de beste resultaten. Waxen na je behandeling wordt ten sterkste afgeraden, omdat dit de haarfollikels kan verstoren en de effectiviteit van de behandeling vermindert.

Is het veilig om deodorant te gebruiken na laserontharing onder mijn oksels?

Het is belangrijk om geen deodorant te gebruiken op gelaserde oksels tot alle roodheid of gevoeligheid volledig is verdwenen, meestal duurt dit niet langer dan een dag. Dit voorkomt irritatie en zorgt voor een comfortabel herstelproces.

 

Hoe lang moeten mijn haren zijn voor een laserbehandeling?

Voor een effectieve laserbehandeling is het essentieel dat de haartjes gemiddeld 1 mm lang zijn. Dit zorgt ervoor dat de laserenergie effectief wordt overgedragen via het haartje naar de haarzakje.

Moet ik scheren of waxen tussen de laserontharingssessies?

Tussen je lasersessies door raden we aan om enkel te scheren. Scheren maakt het haar dikker en stugger, wat de laserbehandelingen effectiever maakt. Deze aanpak zorgt voor snellere resultaten, vooral in gebieden zoals de oksels en bikinilijn, vergeleken met de benen. Het is belangrijk om de behandeling aan te passen aan je haargroeicyclus voor het beste resultaat.

Bij GLAM zetten we geavanceerde lasertechnologieën in voor een comfortabele en effectieve verwijdering van ongewenst haar. Onze deskundige specialisten bieden persoonlijke zorg om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt. Ervaar zelf het verschil en ontdek een gladde, haarvrije toekomst vol vertrouwen.

Is laserontharing pijnlijk?

De ervaring van pijn bij laserontharing varieert per persoon, aangezien iedereen een andere pijngrens heeft. Gevoeligheid kan ook afhangen van de te behandelen zone; gebieden zoals de bikinilijn of de baardzone bij mannen kunnen gevoeliger zijn. Tijdens de behandeling kun je een lichte prikkeling voelen, wat een indicatie is dat de haarfollikel effectief wordt aangepakt. De eerste sessies kunnen gevoeliger zijn door de aanwezigheid van meer actieve haarfollikels, maar naarmate je meer sessies ondergaat, zal de gevoeligheid afnemen.

Wanneer moet ik terugkomen voor een volgende sessie?

De timing voor vervolgsessies ligt gemiddeld tussen de 4 en 8 weken. Dit interval kan variëren afhankelijk van je individuele haargroeicyclus. Het is cruciaal om terug te komen wanneer je haar actief groeit, oftewel tijdens de actieve groeifase, om de haarfollikels permanent te kunnen uitschakelen. Een effectieve behandeling vereist dat je jouw haarcyclus kent, zodat elke sessie maximaal effectief is.

Waarom zijn meerdere sessies noodzakelijk?

Haar groeit in verschillende fasen, en laserontharing is alleen effectief tijdens de anagene groeifase. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in deze fase bevinden, zijn meerdere sessies vereist om alle haarzakjes succesvol aan te pakken. Dit proces zorgt ervoor dat uiteindelijk bijna alle haartjes zijn behandeld. Regelmatige sessies zijn essentieel tot het moment dat er nauwelijks nog haargroei waarneembaar is.

Is laserontharing aan te raden tijdens zwangerschap of borstvoedingsperiode?

Wij adviseren geen laserontharing tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode. Hormonale veranderingen kunnen de haargroei en -cyclus beïnvloeden, wat resulteert in een minder efficiënte behandeling of de noodzaak voor extra sessies. Ons doel is om efficiënte behandelingen met optimale resultaten te bieden, alsook de veiligheid van u en uw baby voorop te stelle, daarom raden wij aan te wachten tot na deze periode.

Hoe lang moet ik de zon vermijden na laserontharing?

Direct na een laserbehandeling is je huid gevoeliger en vatbaarder voor zonneschade. We raden je aan om twee weken zonblootstelling en zwemactiviteiten te vermijden om de risico's van irritatie of pigmentatieproblemen te minimaliseren. Laserontharing in de zomer is mogelijk, maar we adviseren voorzichtigheid met UV-straling, vooral vlak voor en na je sessies. Bescherm je huid en plan je behandelingen zodanig dat je huid voldoende tijd heeft om te herstellen.

Hoeveel sessies zijn nodig voor het beste resultaat?

Het aantal benodigde sessies voor laserontharing varieert, met een gemiddelde van 6 tot 8 sessies om ongeveer 90% haarreductie te bereiken. Een volledige haarverwijdering is zelden haalbaar; jaarlijkse follow-up sessies kunnen nodig zijn voor het onderhouden van de resultaten, aangezien sommige haartjes die eerder inactief waren, weer actief kunnen worden.

Wat zijn de kosten van laserontharing?

De kosten voor laserontharing bij GLAM zijn afhankelijk van de te behandelen zone. Zo betaal je bijvoorbeeld €70 voor oksels en €100 voor een volledige bikinilijn. Raadpleeg onze tarieven voor meer details of neem contact op voor een persoonlijk pakket op maat. Wij bieden behandelingen voor alle lichaamszones en kortingen van 10%, 15% of 20%

bij respectievelijk 2, 3 of 4 zones. Deze dienen plaats te vinden in 1 afspraak.

Laser vs. IPL: Wat is het Beste voor Definitieve Ontharing?

Wij gebruiken de nieuwste lasertechnologie vanwege de precisie en effectiviteit. In tegenstelling tot IPL, dat breedspectrum licht gebruikt, biedt onze laserbehandeling gerichte energie die dieper en effectiever werkt op de haarfollikels. Onze apparatuur, inclusief de Diode Laser, Alexandrite, en Nd:YAG lasers, is specifiek afgestemd op verschillende huid- en haartypes voor de beste resultaten.

Laserontharing en Tattoos

Het is belangrijk om te weten dat laserontharing niet wordt uitgevoerd op getatoeëerde huid. De laser target pigment en kan ongewenste effecten hebben op de tattoo, zoals kleurverlies of schade. Onze laserspecialiste zorgt voor een zorgvuldige behandeling om bescherming van je huid en tattoos te behouden.

bottom of page