top of page

DEFINITIEVE LASERONTHARING

Stoort u zich vaak aan haargroei op ongewenste plaatsen? Ben je dat scheren, harsen of epileren flink beu?

Dan is laserontharing de ideale oplossing voor u!

 

Laat ongewenste haren laseren bij GLAM: Pijnloos, veilig en met een subliem resultaat. 

Definitieve laserontharing wint meer en meer aan populariteit. Onze nieuwste high-power Triple Diode Laser biedt maximale veiligheid, comfort en efficiëntie voor alle huidtypes. Dankzij zijn 3 golflengten (Alexandrite 755nm / Diode 810nm / Yag 1064nm) en een saffier touch koelsysteem tot -5°C wordt deze laser door artsen en medische professionals beschouwd als het meest volledige ontharingssysteem op de markt.

 

Hiermee kan elk huid- of haartype in elke periode

van het jaar veilig, snel en effectief behandeld worden,

zelfs bij een getinte huid. Zowel donkere haren als

lichte en dunne haren kunnen met deze diodelaser

behandeld worden. 

Foto laserontharing.png
definitieve ontharing laserontharing Limburg

BEHANDELZONES
& PAKKETTEN

Meest gestelde vragen over Definitieve Laserontharing

Wat is het verschil tussen laserontharing en IPL?

Laserontharing wordt heel vaak verward met IPL-ontharing. Toch zijn het 2 heel verschillende ontharingsmethodes! IPL (op basis van lichtflitsen) is veel minder sterk dan een laser, waardoor de haarzakjes bij IPL enkel verzwakt worden en het resultaat dus slechts tijdelijk is. Een diodelaser vernietigt het haarzakje wel volledig.

Is definitieve laserontharing pijnlijk?

Onze triple diodelaser beschikt over een saffier touch koelsysteem tot -5°C die de behandeling vrijwel pijnloos maakt. Een lasersessie wordt door de meeste mensen dan ook als zijnde licht prikkelend ervaren. Door de speciale laserkop wordt de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes optimaal beschermd tegen de hitte en ervaart de patiënt een comfortabele behandeling.

Hoeveel sessie heb ik nodig?

Haren hebben verschillende groeifases: de groeifase, de overgangsfase en de rustfase. Om een haar definitief te behandelen, moet het haar zich in de eerste haargroeifase (anagene fase) bevinden. Niet alle haren zijn tegelijk in dezelfde groeifase. Voor een duurzaam resultaat van de ontharing moet het gebied dan ook meerdere keren behandeld worden. Een laserbehandeling gebeurt doorgaans in 6-8 sessies met intervallen van 4 tot 8 weken. Gemiddeld blijft maar liefst 80% van de behandelde haartjes voor meerdere jaren weg.

Wat mag wel en niet tijdens de behandelingen?

Voor een succesvolle behandeling moet het haareinde in de follikel aanwezig zijn, d.w.z. dat u best gemiddeld 3 dagen voor uw afspraak de zone(s) scheert zodat er juist een stoppeltje zichtbaar is op de dag van uw afspraak. U mag tussen de sessies door niet harsen of epileren, wel mag u scheren of knippen. Daarnaast mag het gebied dat behandeld gaat worden, niet worden blootgesteld aan overmatig zonlicht.

 

Voor de eerste afspraak vragen we om de haren kort te laten staan zodat ze zichtbaar zijn, zo kunnen we op basis van de haargroei en huidtype , de juiste instellingen van de laser bepalen. Verder adviseren we vóór, tijdens en na de behandeling gedurende 2 weken de zon zoveel mogelijk mijden en een zonnefactor te gebruiken van minimaal SPF factor 30.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

  1. De behandelzone wordt nauwkeurig afgetekend.

  2. De zone wordt geschoren met een wegwerp scheermesje.

  3. Een specifieke coolinggel wordt aangebracht op de huid.

  4. Zowel de behandelaar als de klant dragen een beschermingsbril voor de ogen.

  5. De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone en de hoeveelheid haren.

Is laserontharing definitief?

In sommige gevallen treedt kleine haargroei weer op, vaak met lichtere en fijnere haartjes. Een jaarlijkse onderhoudssessie is hiervoor meestal voldoende. 

Laserontharing, definitieve ontharing behandeling in de omgeving Limburg o.a. Hechtel-Eksel, Leopoldsburg, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Lommel, Pelt, Hamont-Achel, Ham, Houthalen-Helchteren, Peer & Antwerpen.

Resultaten definitieve laserontharing

bottom of page