DEFINITIEVE LASER ONTHARING

Stoort u zich vaak aan haargroei op ongewenste plaatsen en wilt u tijd en comfort winnen tijdens uw lichaamsverzorging? 

Dan is Lightsheer laserontharing de ideale oplossing voor u.

Permanente ontharing wint meer en meer aan populariteit omdat traditionele ontharingsmethodes slechts tijdelijk effect hebben en de behandelingen doorgaans vrij pijnlijk zijn. De professionele Lightsheer diode laser wordt dankzij zijn unieke eigenschappen door artsen en medische professionals beschouwd als de snelste en meest effectieve vorm van laserontharing. Diverse klinische studies hebben uitgewezen dat deze golflengte de meest effectieve is bij 90% van alle huidtypes.

Onze laserspecialiste zal weer aanwezig zijn op volgende data:

7 november 2022

19 december 2022

Meest gestelde vragen over Definitieve Laser Ontharing

Hoe gaat het juist in zijn werk?

Via het handstuk wordt een laserpuls aan de te behandelen zone blootgesteld. Deze laserpuls zal via het lichaamseigen melanine opgenomen worden tot in de kern van het haarzakje, waardoor deze opwarmt en vernietigd wordt. Omdat het lasertoestel meerdere haartjes tegelijkertijd behandelt, kunnen zelfs de grootste lichaamszones snel en effectief aangepakt worden

Is het veilig?

De laserapparatuur mag enkel bediend worden door daarvoor opgeleide professionals en voldoen aan de allerhoogste eisen betreffende patiëntveiligheid

Is het pijnlijk?

De diode laser beschikt over unieke technologiëen – de 4°C Chill Tip – in de kop van het laserhandstuk die de behandeling virtueel pijnloos maken. Een lasersessie wordt door de meeste mensen dan ook alszijnde lichtjes prikkelend ervaren. De speciale koeltip op de LightSheer handstukken omvat een uniek koelsysteem dat de huid koelt tot 4°C. Hierdoor worden de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes optimaal beschermd tegen de hitte van de laserpuls en ervaart de patiënt een comfortabele laserbehandeling

Is het definitief?

Omdat haargroei cyclisch verloopt en een laserbehandeling enkel effectief is tijdens de anagene fase, kan per behandeling gemiddeld 20 tot 30 % van de haarfollikels vernietigd worden. Doorgaans zijn 4 tot 8 lasersessies vereist om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Moet ik me nadien nooit meer ontharen?

Het lasertoestel vernietigt de haarwortelcellen in het haarzakje, zodat er nadien geen haartje meer kan groeien. Het licht van de laser is het meest effectief op donkere haren, daar deze veel melanine bevatten. Permanent ontharen betekent niet dat alle haren op uw lichaam weg zijn, maar wel dat uw beharing drastisch verminderd.

Komt elk huidtype in aanmerking?

Om de behandeling met succes te kunnen uitvoeren, is het belangrijk dat de huid zo bleek mogelijk is. Daarom wordt de behandeling meestal uitgevoerd tijdens de herfst, winter en lente. Donkere huidtypes en een gebruinde huid zijn moeilijker te behandelen.

Hoe lang duurt de totale behandeling?

Een laserbehandeling gebeurt doorgaans in 4 tot 8 sessies met intervallen van enkele weken. In sommige gevallen treedt een kleine hergroei op, vaak met lichtere en fijnere haartjes. Een jaarlijkse onderhoudssessie is hiervoor meestal voldoende.

Hoe bereid ik me voor op de laserbehandeling?

U scheert een dag voor de laserbehandeling de lichaamszone die uw wenst te laten laseren. U vermijdt zon, zonnebank, bruinversnellers en bruinen zonder zon, gedurende de volledige behandelingsperiode (een maand voor en na de behandeling). U reinigt de huid met zeepwater voor de behandeling.

Laserontharing, definitieve ontharing behandeling in de omgeving Limburg o.a. Hechtel-Eksel, Leopoldsburg, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Lommel, Pelt, Hamont-Achel, Ham, Houthalen-Helchteren, Peer & Antwerpen.

BEHANDELZONES
VOOR HAAR

Definitieve ontharing Vrouw Limburg
Definitieve ontharing Man Limburg

BEHANDELZONES
VOOR HEM

Afspraken voor laserontharing kunnen gemaakt worden via WhatsApp +32488288127 of via onderstaand contactformulier. De afspraak staat pas vast na bevestiging. Heeft u een andere vraag of wenst u meer info over een behandeling? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder!

Bericht verzonden!