top of page

Mesoestetic is één van de meest geïnspireerde en technologisch geavanceerde medische huidverzorgingsbedrijven ter wereld, die bijna twee decennia de innovatie heeft geleid. De deskundigheid en het onderzoek van de farmaceutische laboratoria, gevestigd in Barcelona Spanje, is toegewijd aan de ontwikkeling en verbetering van gezichts-, zon- en lichaamsbehandelingen, waaronder verder onderzoek naar de nieuwste concepten in geavanceerde ingrediënten en leveringssystemen.

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 35-jarige ervaring vertrouwen talloze artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld op de veiligheid en effectiviteit van Mesoestetic. Ontdek het Mesoestetic verschil en de normen die snelle en effectieve resultaten voor alle leeftijden en huidtypen leveren.

Bij uw zoektocht naar Mesoestetic behandeling had u geen betere locatie kunnen vinden om aan uw behoeften te voldoen dan GLAM. We bieden een breed scala aan schoonheidsoplossingen die u zeker zullen helpen bij uw huidbehoeften. Neem zeker eens een kijkje tussen ons aanbod huidverzorging en huidverbetering!

Voor Glam is klanttevredenheid van het allergrootste belang. En daarom zorgen we dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Voor 21h besteld? Wij leveren uw bestelling binnen 24-48 uur!

Mesoestetic shop

Koptekst 3

bottom of page