top of page
  • Foto van schrijverEllen

Wat is een gevoelige huid en hoe verzorg je deze?

Bijgewerkt op: 3 jun. 2022


wat is een gevoelige huid en hoe verzorg je deze glam beauty

Heb je een gevoelige of reactieve huid? Zo ja, zal je blij zijn te weten dat een aangepaste verzorgingsroutine u kan helpen tekenen van gevoeligheid te behandelen en het comfort van uw huid te herstellen.


Wat is een gevoelige of reactieve huid?

Een gevoelige huid is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door een overmatige reactie op externe factoren. Deze gevoeligheid van de huid kan worden gekenmerkt door verschillende tekenen zoals roodheid, uitdroging, jeuk en/of irritatie. Deze tekenen kunnen permanent of tijdelijk aanwezig zijn.


Afhankelijk van de oorzaak en kenmerken kunnen we onderscheid maken tussen:

1. Een gevoelige huid: die wordt bepaald door genetische factoren en personen met een lichte tot zeer lichte huid.

2. Een reactieve huid: deze ken af en toe tekenen van gevoeligheid vertonen als gevolg van factoren van buitenaf (vervuiling, ongeschikte cosmetica of esthetische behandelingen, enz.) of factoren van binnenuit (hormonale veranderingen, stress of een lage weerstand).


Hoe kan je een gevoelige of reactieve huid behandelen?

Sensitive Skin Solutions is een gamma producten die zijn ontworpen om permanente en tijdelijke huidgevoeligheid te behandelen en de balans van de huid opnieuw te herstellen. Met als doel om de weerstand van dit huidtype te verbeteren, helpt dit gamma de huidmicrobiota in weer balans te brengen en de barrièrefunctie te behouden. Het heeft ook een antioxiderende werking, die bescherming biedt tegen vervuilende stoffen waaraan de huid dagelijks wordt blootgesteld. Bovendien hebben de vernieuwde formules een kalmerende, anti-roodheid en herstellende werking.


wat is een gevoelige huid en hoe verzorg je deze glam beauty
SKIN BALANCE is een intensief kalmerend serum, met hoge tolerantie, voor de gevoelige en overgevoelige huid. Heeft een verzachtende werking op roodheid, jeuk en irritatie. Brengt de huid weer in balans en versterkt het natuurlijke afweersysteem van de huid. Bevat antioxidanten en herbalancerende stoffen die de huidbarrière versterken.


Wat zijn de voordelen van Skin Balance Serum?

· Kalmerende werking: dankzij de combinatie en synergie van plantaardige actieve ingrediënten, zorgt het voor een onmiddellijk kalmerend effect en vermindert het roodheid.

· Regenererende werking: panthenol, samen met Aloë Vera-extract en calendula, stimuleert de celvernieuwingsprocessen, versterkt de huid en verbetert de barrièrefunctie.

· Brengt de huid weer in balans: de aanwezigheid van een prebioticum bevordert een evenwichtige microbiota en het bestaan ​​van nuttige bacteriën, met als doel de natuurlijke afweer van de huid te versterken.

· Antioxdanten : tretrapeptide-2 biedt bescherming tegen oxidatie geproduceerd door de belangrijkste reactieve soorten door dagelijkse blootstelling aan externe middelen.

Hoe gebruik je Skin Balance:

Breng 3-4 druppels aan op een schone en droge huid en masseer zacht totdat het serum volledig is geabsorbeerd.COUPEREND CREAM Hydraterende crème die de kwetsbaarheid van de haarvaten en roodheid verlicht bij een gevoelige huid die vatbaar is voor couperose.


· Anti-roodheid: de combinatie van extracten van zoete klaver, bosbessen en hesperidine oefent een krachtig ontstekingsremmend en vaatbeschermend effect uit, waardoor zichtbare roodheid wordt verminderd en de haarvaten worden versterkt.

· Hydraterende werking: rijk aan squalaan en panthenol en zorgt voor elasticiteit en voorkomt huidirritatie.

· Balancerende werking: bevordert een evenwichtige microbiota en nuttige bacteriën om de barrièrefunctie en dus het natuurlijke afweersysteem van de huid te versterken.

· Antioxidanten: biedt bescherming tegen oxidatie door dagelijkse blootstelling aan externe factoren.


Hoe gebruik je Couperend Cream:

Breng na je serum 's morgens en 's avonds Couperend Cream aan.wat is een gevoelige huid en hoe verzorg je deze glam beauty

ANTI-STRESS MASK Kalmerend en herstellend masker geschikt voor alle huiden. Aloe vera heeft een ontstekingsremmende werking en samen met de kamille pakt het roodheid aan. Rode alg werkt ontstekingsremmend en saffraan pakt roodheid aan.


Wat zijn de voordelen van Anti-stress Mask?

  • kalmerend

  • verzachtend

  • kalmerend

  • ontsmettend

  • pakt roodheid aan

  • ontstekingsremmend


Hoe gebruik je Anti-Stress Mask?

Gebruik 2 x per week of wanneer nodig. Breng een dikke laag aan op een schone en droge huid en laat 10-15 minuten inwerken. Verwijder het overtollig product met een vochtige handdoek.Ontdek hier alle oplossingen van Mesoestetic voor een gevoelige huid en begin vandaag nog met het optimaliseren van je huidverzorgingsroutine.53 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page