top of page
  • Foto van schrijverEllen

Laserontharing: Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wanneer u begint met een permanente ontharing behandeling zoals laserontharing, is het cruciaal om realistische verwachtingen te hebben over het proces en de resultaten. Anders dan vaak wordt gedacht, levert laserontharing niet direct resultaat op; de haartjes vallen na enige tijd uit, wat een geleidelijk proces is.


Het is opmerkelijk dat de reactie op laserontharing sterk individueel is. Sommige cliënten ervaren al na slechts twee sessies significant haarverlies, terwijl anderen mogelijk acht of meer behandelingen nodig hebben voor vergelijkbare resultaten. Hoewel het onmogelijk is om het exacte aantal benodigde sessies vooraf te garanderen, biedt een initiële testsessie inzicht in hoe uw haar op de behandeling reageert.


De variabiliteit in het aantal benodigde laserbehandelingen hangt af van diverse factoren, waaronder uw specifieke huid- en haartype, haardikte, en de dichtheid van haargroei in het te behandelen gebied. Externe factoren zoals hormonale veranderingen tijdens de puberteit of menopauze, en het gebruik van bepaalde medicijnen, hebben ook een aanzienlijke invloed.


De Triple Diode Laser, een geavanceerde technologie voor permanente ontharing behandeling, richt zich op het onderbreken van het groeipatroon van de haren in hun actieve groeifase. Aangezien niet alle haren tegelijkertijd in deze fase zijn, zijn meerdere behandelingen vereist om alle haren in een bepaald gebied effectief te elimineren.


Typisch vinden de eerste drie behandelingen plaats met intervallen van 4 tot 6 weken. Afhankelijk van de reactie op deze initiële sessies, kunnen de daaropvolgende behandelingen op langere termijnen worden ingepland. Na afloop van het behandeltraject is doorgaans 80% tot 90% van de haartjes permanent verwijderd.


Of je nu een langdurige oplossing zoekt voor ongewenste haargroei op het gezicht, oksels, benen, bikinilijn, of een andere zone, de laserexpert bij GLAM in Hechtel staat klaar om u te helpen. Ontdek de mogelijkheden van laserontharing in Limburg en geniet van de voordelen van een gladde, haarvrije huid.


2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page