top of page
  • Foto van schrijverEllen

5 stappen naar een glowing skin!

Bijgewerkt op: 3 jun. 2022


5stappennaareenglowinskin glam beauty

1. REINIGING:


De allerbelangrijkste stap ‘s morgens én ’s avonds. Overdag maken we talg en zweet aan, we komen in contact met vuil zoals uitlaatgassen enz, dragen eventueel make-up. Het is dus belangrijk om dit vuil laagje ook 's avonds te verwijderen. Ook al draag je geen make-up, reinigen blijft essentieel. Wanneer je je huid goed reinigt, kunnen ook de volgende producten die je aanbrengt hun werking optimaal doen.


2. SERUM:


Een serum is de topper van jouw skincare routine. Een serum bevat een hoge concentratie aan actieve werkstoffen, in zeer kleine moleculen, die tot diep in de huid kunnen dringen. Er kunnen ook meerdere serums worden gebruikt op hetzelfde moment, zo kan een huidprobleem effectief worden aangepakt.


3. DACRÈME:


Gedurende de dag is het vooral belangrijk om de huid te beschermen tegen schadelijk invloeden van buitenaf zoals: UV-stralen, uitlaatgassen, blauw licht, enz…. Deze schadelijke invloeden zorgen voor een snellere veroudering, onzuiverheden, pigmentvlekken en rimpels. UV-straling is er het hele jaar door, ook in de winter of op een regenachtige dag. Dagverzorging met UV-bescherming is dus van essentieel belang om je huid mooi en gezond te houden.


4. NACHTCRÈME:


's Nachts vernieuwt en herstelt onze huid tot 3x sneller dan overdag, het ideale moment dus om deze te voorzien van specifieke werkstoffen om jouw huid te verbeteren of een huidprobleem aan te pakken. Ontdek hier ons ruime aanbod crèmes en gels van Mesoestetic.


5. EXFOLIATIE:


Of beter bekend als peeling. Dit wilt zeggen: het verwijderen van dode huidcellen. Dode huidcellen zorgen voor een doffe en vale uitstraling, maar zorgen er ook voor dat onze producten moeilijker in onze huid kunnen dringen. Het is heel jammer wanneer je consequent (al dan niet dure) producten gebruikt, maar deze niet optimaal hun werking kunnen doen. Door 1 à 2 maal per week te exfoliëren ga je de huidvernieuwing stimuleren en het beste uit je verzorgingsproducten halen!
46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


댓글 작성이 차단되었습니다.
bottom of page