top of page
ABOUT US: About

The Woman Behind GLAM

Who is she?

Ellen Vermeulen_edited.jpg
ABOUT US: About

GLAM {ɡlæm} - adjective

short form of GLAMOROUS

Wanneer je iemand of iets als glamoureus beschrijft, bedoel je dat ze aantrekkelijk, betoverend of  schitterend zijn.
Synoniemen: goud, pracht, glitter, mooi, glans, charmant.

Nauwkeurigheid. Toewijding. Vakkennis.
Ellen Vermeulen heeft ruim 15 jaar ervaring in de wereld van semi permanente make-up, huidverzorging én huidverbetering. 
 
Als permanente make-upartieste is ze gespecialiseerd in powder brows en lippigmentatie. Ook voor de correctie van bestaande SPMU kan u bij haar terecht. Ellen volgt de evolutie van de verschillende technieken en producten op de voet en reist de wereld rond om zich voortdurend bij te scholen. 
 
Huidverzorging is waar het bij Glam om gaat. Ellen wil enkel het beste voor haar klanten. Na grondig marktonderzoek vond zij haar weg naar Mesoestetic, een kwalitatief hoogstaand product dat huidverbetering hoog in het vaandel draagt. Maar bij Glam is alles net iets anders... onze unieke benadering van de huid behandelt elke klant met een Mind, Body & Soul-benadering. Elke behandeling bij Glam is specifiek afgestemd op uw persoonlijke huidbehoeften. Ellen heeft elke behandeling zelf samengesteld, met alleen de beste producten voor het creëren van de perfecte ervaring voor u.
 
Glam kenmerkt zich door een bescheiden aanbod aan specifieke (holistische) behandelingen waarbij naaldtechnieken en peelings tot de kern behoren. Voor elke klant wordt een persoonlijk traject uitgestippeld om zo de beste resultaten te bekomen. De behandeling in het instituut is slechts één onderdeel van het stappenplan. 70% van het resultaat bekomt u zelf door het dagelijks gebruik van de huidverzorgingsproducten van Mesoestetic. Wij bekijken samen met u welke producten het meest geschikt zijn en stellen een persoonlijk behandelplan samen.

bottom of page