The Woman Behind GLAM

Who is she?

Ellen%20foto_edited.jpg

Nauwkeurigheid. Toewijding. Vakkennis.
Ellen Vermeulen heeft ruim tien jaar ervaring in de wereld van semi permanente make-up, huidverzorging én huidverbetering. 
 
Als permanente make-upartieste is ze gespecialiseerd in powderbrows en lippigmentatie. Ook voor de correctie van bestaande SPMU kan u bij haar terecht. Ellen volgt de evolutie van de verschillende technieken en producten op de voet en reist de wereld rond om zich voortdurend bij te scholen. 
 
Huidverzorging is waar het bij Glam om gaat. Ellen wil enkel het beste voor haar klanten. Na grondig marktonderzoek vond zij haar weg naar Mesoestetic, een kwalitatief hoogstaand product dat huidverbetering hoog in het vaandel draagt. 
 
Glam kenmerkt zich door een bescheiden aanbod aan specifieke behandelingen waarbij naaldtechnieken en peelings tot de kern behoren. Voor elke klant wordt een persoonlijk traject uitgestippeld om zo de beste resultaten te bekomen. De behandeling in het instituut is slechts één onderdeel van het stappenplan. 70% van het resultaat bekomt u zelf door het dagelijks gebruik van de huidverzorgingsproducten van Mesoestetic. Wij bekijken samen met u welke producten het meest geschikt zijn en stellen een persoonlijk behandelplan samen.