top of page
ABOUT US: About

The Woman Behind GLAM

Who is she?

GLAM {ɡlæm} - bijvoeglijk naamwoord

afkorting van GLAMOUREUS

Bij GLAM geloven we dat Glamour veel meer is dan alleen een sprankeling aan de oppervlakte. Het is een gevoel dat diep van binnen komt en tot uiting wordt gebracht door zelfvertrouwen en persoonlijke verzorging. En dat is precies waar ik, Ellen Vermeulen, voor sta met meer dan 15 jaar ervaring in semi-permanente make-up, huidverzorging en huidverbetering.

 

Mijn passie en expertise werden onlangs bekroond met de eerste plaats in de categorie Lips Lipstick Effect bij de WORLD PMU INDUSTRY CONVENTION in München. Een moment waar ik ongelofelijk trots op ben, omdat het de toewijding en precisie weerspiegelt die ik in elk aspect van mijn werk leg.

Mijn specialisatie in powder brows en lippigmentatie is meer dan een beroep - het is mijn kunst. Ik zorg er ook voor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste technieken en ontwikkelingen door de hele wereld over te reizen voor de beste opleidingen.

Bij GLAM is huidverzorging geen routine, maar een ritueel. Ik heb gekozen voor Mesoestetic producten, omdat ze net zo toegewijd zijn aan huidverbetering als ik. Maar het is niet alleen de producten die de ervaring bij GLAM bijzonder maken - het is de totale aanpak. Ik geloof in het behandelen van de huid met aandacht voor de geest, het lichaam en de ziel. Daarom zijn alle behandelingen bij GLAM op maat gemaakt voor jouw persoonlijke huidbehoefte en met de hand uitgekozen om de perfecte ervaring te creëren.

Wat ons echt anders maakt, is ons zorgvuldig samengestelde aanbod van behandelingen. We focussen op wat echt werkt - van geavanceerde naaldtechnieken tot diepgaande peelings. Voor iedereen stippel ik een persoonlijk traject uit, omdat ik geloof dat de echte transformatie thuis begint. Met de Mesoestetic huidverzorgingsproducten die ik aanbeveel, kun je tot wel 70% van de resultaten thuis behalen. En natuurlijk help ik je met plezier om een persoonlijk behandelplan samen te stellen dat bij jou past.

 

Bij GLAM gaat het om meer dan schoonheid alleen. Het gaat om een belofte - een belofte van kwaliteit, zorg en aandacht voor detail die je bij elke behandeling zult ervaren. Ik kijk ernaar uit om je te mogen verwelkomen bij GLAM.

bottom of page