top of page
Lashlift Wimperlifting GLAM Hechtel

LASHLIFT BASISOPLEIDING

Onze basisopleiding is speciaal voor beginners die nog nooit een lashlift uitgevoerd hebben. We werken 1 op 1, zodat je de nodige begeleiding krijgt. Je leert uitgebreid over de lash lift zodat je nadien zelf meteen van start kan gaan. De cursus duurt 1 dag en ongeveer 6-7 uur. Voor het praktijkgedeelte dient iedereen zelf 2 modellen mee te brengen. Het eerste model moet om 13.30u aanwezig zijn en het tweede model om 15.00u. Je gaat meteen op jouw eerste model zelf werken zodat je voluit kan trainen onder begeleiding van onze gediplomeerde trainer. Na je opleiding is het belangrijk om verder te oefenen. Je moet hierna enkele case studies inleveren om je certificaat te behalen. Indien je dan nog moeilijkheden of vragen hebt kan je dit ook vermelden zodat we je extra kunnen ondersteunen.

De basis training is inclusief een Maxymova startpakket t.w.v. 80 euro:

 

DAG INDELING:

- Theorie over lashlifting
- Demo van trainer

- Lunch/Pauze 

- Oefenen op 2 modellen

- Q&A

 

VEREISTEN MODEL

Let er op dat uw model de laatste 6 weken geen wimperlift of wimperextensions heeft gehad. Iemand met lange stevige wimpers is het makkelijkste om op te oefenen en geeft ook meteen een wow resultaat. Indien het model bepaalde medicatie neemt, zwanger is of een ziekte heeft die invloed heeft op de hormonen kan het resultaat van de lashlift minder goed zijn. De modellen komen zonder oogmake-up. Het eerste model moet om 13.30u aanwezig zijn en het tweede model om 15.00u.  

Prijs: €495 excl. BTW

Maxymova starterskit t.w.v. €99 inclusief.

Voor beschikbare datums gelieve ons te contacteren.

Lashlift opleiding, wimperlifting of wimperlift basisopleidng in de omgeving Limburg o.a. Hechtel-Eksel, Leopoldsburg, Beringen, Zonhoven, Hasselt, Lommel, Pelt, Hamont-Achel, Ham, Houthalen-Helchteren, Peer & Antwerpen.

lashlift
bottom of page