Huisregels

GOEDE AFSPRAKEN MAKEN GOEDE VRIENDEN:

Om een vlot verloop van uw behandeling te garanderen, willen wij u op enkele praktische afspraken wijzen. Hartelijk dank om hiermee rekening te houden.

1. Probeer steeds aanwezig te zijn op uw afspraak. Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve minstens 48h op voorhand te annuleren. Bij niet of niet tijdig annuleren, wordt het voorschot ingehouden.

 

2. Indien u uw afspraak niet kan naleven en u tijdig heeft verwittigt, bieden wij de optie om éénmalig je afspraak te verplaatsen binnen een termijn van 4 weken. U behoud hierbij het recht op uw aanbetaling. U kan ons hiervoor steeds bereiken via WhatsApp +32488288127 of via mail info@glambeauty.be. Deze verplaatsing kan u niet online boeken. 

3. Voorschotten worden in geen enkel geval terugbetaald.

2. Indien u te laat bent kan de behandeling niet langer duren. Anders brengen we de behandeling van de persoon na u in het gedrang.

3. Cadeaubonnen die verlopen zijn, kunnen niet meer ingeruild worden.

4. Omwille van verschillende redenen werken wij privé, zoals hygiëne en concentratie. Gelieve dus alleen naar uw afspraak te komen.

5. Indien u niet tevreden bent over het resultaat van uw behandeling permanent make-up, heeft u recht op een 2de bijwerking. Deze is kosteloos en geldig tot 8 weken na de eerste bijwerking. Indien u later verwittigd, wordt de bijwerking aangerekend aan €99.

Wij hopen op uw begrip voor deze regeling.