top of page
Lashbotox Gold Keratin

GOLD KERATIN

INTENSIVE TREATMENT FOR EYELASHES & EYEBROWS

Laat je Lash Lifting en Brow Lamination glanzen met een druppel goud! Goccia D'Oro, het magische serum uit Italië dat de wereld overneemt. 


De Goccia D'Oro-behandeling is gericht op het versterken van wimpers en wenkbrauwharen, helpt schade te herstellen, vocht vast te houden en breuk te verminderen, waardoor de wimpers zacht, zijdeachtig, glanzend en soepel blijven.

Bevat:

1.Keratine:  Het bindt zich aan de keratine die aanwezig is in de wimpers en wenkbrauwen, waardoor de glans, de weerstand en het breken van het haar wordt verminderd. De kleine moleculen van dit eiwit kunnen de haarschacht binnendringen en zo voeden, hydrateren en herstellen van binnenuit.

 

2.Natriumhyaluronaat Natrium : Zout van hyaluronzuur dient om ze te vullen, de aanmaak van collageen te stimuleren en de opperhuid te verdichten. Zijn functie is ook herstellend en genezend. In staat om aanzienlijke hoeveelheden watermoleculen te binden, waardoor de huid wordt gehydrateerd. Het leent zich ook heel goed om te fungeren als een "transporteur" voor andere actieve ingrediënten, vooral plantenextracten.

 

3.Cinchona succirubra-schorsextract,  Achillea millefolium-extract,  Tussilago farfara-bloemextract : Fysiologische voeding voor de haarbol die de anagene, catagene en telogene fasen respecteert. Mix van botanische extracten met synergetische werking stimuleert de groei van wimpers en haar.

 

4.Gehydrolyseerde zijde : Zijde bestaat voornamelijk uit twee eiwitten, fibroïne en sericine, waarvan de driedimensionale structuur het bioadhesieve eigenschappen geeft waardoor het kan interageren met de keratine van het haar. Vorm een ​​transparante beschermende film op het oppervlak om overmatige verdamping van vocht te voorkomen en kroezen te verminderen, waardoor wimpers en wenkbrauwen zacht en gemakkelijk te kammen zijn.

 

5.Gehydrolyseerd tarwe-eiwit: Hydraterend en voedend voor wimpers en wenkbrauwen. Tarwe-eiwitten, ook bekend onder de naam fytokeratine, zijn plantaardige peptiden met een laag molecuulgewicht die worden verkregen door enzymatische hydrolyse van tarwe en vormen een hydraterend complex dat diep in de capillaire structuren kan doordringen. Ze binden water en zorgen voor de juiste waterbalans aan de wimpers en wenkbrauwen. De gehydrolyseerde tarweproteïnen hebben naast een sterke conditionerende werking een hoog ontwarrend vermogen, versterkend op het haaroppervlak en herstellend op de punten. Deze eigenschappen verlenen herstructurerende eigenschappen aan beschadigde wimpers. Ze zijn opgebouwd uit aminozuren zoals glutaminezuur, leucine, proline, argine en glycine, analoog aan de aminozuren die de structuur van ons haar en onze huid vormen. Ze hebben een onderbouwende werking op het haar. 

 

Het serum wordt royaal aangebracht op de wimpers en/of wenkbrauwen na de lifting , deze zal gedurende 10 minuten inwerken en worden opgenomen door de haartjes.

lashbotox
instagram

De eerste week zal de pigmentatie merkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. De pigmentatie is zichtbaar bovenop de huid, de huid moet zich nog terug sluiten. Het eindresultaat is pas zichtbaar na een periode van ongeveer 4 weken.

GENEZINGSPROCES:

 • Week 1: pigmentatie is tot 60% donkerder en iets breder van vorm.

 • Week 2: de korstjes komen los.

 • Week 3: korstjes zijn verdwijnen, nog geen duidelijke pigmentatie.

 • Week 4: pigmentatie komt naar boven, en is duidelijker aanwezig. 

 

Wanneer u een behandeling Powderbrows heeft gehad, is het belangrijk om een goede nazorg in acht te nemen:

 • vanaf dag 2 starten met verzorgende zalf (o.a. Bepanthen), 's morgens en 's avonds een dun laagje met een wattenstaafje aanbrengen, gedurende minstens 5 dagen.

 • 7 dagen zuiver en droog houden, contact met water vermijden.

 • niet krabben of wrijven.

 • de eerste 48h na de behandeling niet intensief sporten om transpiratie te vermijden.

 • Nooit met de vingers aan de pigmentatie komen om infecties te voorkomen.

 • geen make-up op de wenkbrauwen aanbrengen tot na genezing.

 • geen zonnebank of intensief zonnen.

 • 2 weken niet zwemmen of baden.

 • 2 weken sauna’s of stoombaden vermijden.

 • 1 maand geen peelings op deze zone.

Na genezing is onze zonbeschermingsstick met SPF100 aangeraden om de kleur van je permanent make-up te beschermen

en zo lang mogelijk mooi te houden.

bottom of page